Voeg event toe

Organisator

Kwekerij het Akkertje

Open Weekend Pompoenen, Kalebassen en Siervruchtjes
Op 11 en 12 september bent u van 10.00 uur tot 17.00 uur van harte welkom bij
Kwekerij Het Akkertje. In een gezellige en landelijke omgeving treft u meer dan 100 soorten pompoenen, kalebassen en siervruchtjes aan. Werkelijk een lust voor het oog.

Een foto expositie zal u laten zien hoe deze bijzondere en soms ook exotische vruchten gegroeid zijn. Als de weergoden ons goed gezind zijn bestaat er ook de mogelijkheid om door een gedeelte van het pompoenveld te lopen, zodat u van dichtbij kunt zien hoe ze groeien.

Houdt u van bloemschikken? Dan bent u aan het juiste adres. Er zullen tal van bloemstukken uitgestald staan. De vruchten zijn nl.uitermate geschikt om mooie arrangementen te maken. Tevens zijn er beide dagen diverse bloemschikdemonstraties. Speciaal tijdens het Open Weekend is er een leuke aanbieding om u in te schrijven voor een van onze Workshops.

Ook op culinair gebied is er van alles te beleven. In onze “Preuverie” kunt u allerlei gerechtjes gratis proeven, denk aan pompoensoep, pompoencake, jam enzovoort. Ook zijn er tal van recepten verkrijgbaar.

Natuurlijk denken we ook aan onze jonge gasten. Onder begeleiding kunnen ze (tegen een geringe vergoeding) een pompoentje omtoveren tot een mooie halloween pompoen. Daarna kunnen ze zich uitstekend vermaken op het springkussen.

Speciaal voor bijvoorbeeld onze stoere mannen is er nog een wedstrijd. Raad het gewicht van een reuze pompoen en win een prachtig bloemstuk!

Kortom alle ingrediënten voor een leuk uitje. De entree is natuurlijk gratis!

Graag tot ziens op Kwekerij Het Akkertje
Petra, Mart, Kim en Bram Theunissen.
Berkenallee 2
6077 PA St. Odiliënberg
tel: 0475-333530 of 06-15 49 69 79
Email: info@mijnakkertje.nl
Web: www.mijnakkertje.nlFiche organisator

Locatie

Kwekerij het Akkertje
Berkenallee 2
6077 PA St. Odilienberg
Nederland
Hoe geraak ik hier?

Organisator type

particulier

Contact

Petra Theunissen
0031-475-333530
info@mijnakkertje.nl

Links

Komende evenementen